Beleef magische momenten

Steinerbos

8 december 2023 t/m 13 januari 2024

Beleef een magische avond bij Steinerlights!

Van 8 december 2023 t/m 13 januari 2024 staat het Steinerbos in het teken van Steinerlights. Bewonder tijdens een magische wandeling de mooie internationale lichtkunstwerken samen met het gezin. Beleef het Steinerbos zoals je deze nog nooit zag. Wandel tussen de lichtkunstwerken van internationale kunstenaars uit onder andere Canada, Frankrijk en Zwitserland.

60 voetbalvelden vol met magie

Het Steinerbos, waar Steinerlights plaatsvindt, is maar liefst 33 hectare groot. Dat zijn welgeteld 60 voetbalvelden en in totaal 330.000 m2! Zie jij het al voor je, 60 voetbalvelden vol met de mooiste lichtobjecties!

Versnaperingen en drankjes

Moet je de magie even tot je laten bezinken of heb je gewoon wat trek of dorst gekregen? Neem dan plaats bij de diverse horeca en geniet tussen het wandelen door van een heerlijk hapje en warm drankje!

Beleef Steinerlights

Steinerbos

Het Steinerbos, ook wel Belevenispark Steinerbos genoemd, is een bos en recreatiepark in Stein in de Nederlandse provincie Limburg. Vroeger bekend als 'Cortenbosch', heeft dit bos een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1938 toen Staatsmijnen het verwierf om mijnwerkers en hun gezinnen een plek van ontspanning te bieden. Het park begon zijn avontuurlijke reis in 1946 met de aanleg van de allereerste recreatieve voorzieningen, en sindsdien verwelkomt het bezoekers om te genieten van de vele attracties en natuurlijke schoonheid die het te bieden heeft

Instagram